Miljøgodkendelse

Udvid din produktion

Ønsker du at udvide din produktion eller ønsker du blot at ændre en lille smule, etablere en gyllebeholder eller ensilage plads – ja så skal du have en miljøgodkendelse.

I forhold til de tidligere VVM screeninger, så er en miljøgodkendelse betydelig mere omfattende og griber mere ind i din hverdag og din selvbestemmelse på ejendommen. Det er derfor vigtigt, at du får den bedste miljørådgivning man kan få – og det får du i Miljø og Natur.

I Miljø og Natur er der fokus på netop din sag og din situation – og grundstenen i min rådgivning er strategisk rådgivning. Derfor vil jeg ofte stille en række spørgsmål til, om det er det rigtige projekt, jeg vil komme med forslag til implementering af ny teknologi, som vil være med til at fremtidssikre netop din produktion. Desuden har det meget stor betydning for tidsforbruget, om du er helt afklaret inden vi går i gang med ansøgningen.

Når du får din miljøgodkendelse er det vigtigt for mig, at du forstår betydningen af godkendelsen, og jeg opfordrer derfor til, at vi sammen slutter processen af med en snak om godkendelsen og vilkårerne osv.

Har du brug for en snak om mulighederne på netop din ejendom, er du meget velkommen til at kontakte mig.